MICROCOM

MICROCOM Távközlési és Informatikai Kft.

A MICROCOM -ról

A MICROCOM Távközlési és Informatikai Kft.-t 1990-ben többségében a MATÁV Rt.-ből kivált mérnökök alapították a távközlés (átviteltechnika, kapcsolástechnika, az ezekhez kapcsolódó infrastruktúra) területén jelentkező feladatok megoldására.

Ügyfeleinknek a távközlési és informatikai hálózatok terén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a feladat felmérésétől kezdve, a tervezésen, a technológiafejlesztésen és eszközszállításon át az üzembe helyezésig. Igény szerint híradástechnikai célú közműépítések műszaki vezetését, oktatását vállaljuk, ill. garanciális, garancián túli és üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk. Folyamatosan gyarapodó létszámmal, bővülő ügyfélkörrel és növekvő forgalommal veszünk részt a távközlési piaci versenyben.

Célunk, hogy a technika rohamos fejlődésével lépést tartva megrendelőinket a továbbiakban is magas színvonalon szolgáljuk ki. Mérnökeink folyamatos képzés mellett rendelkeznek a releváns mérnöki kamarai és egyéb, a feladatok ellátásához szükséges szakértői jogosítványokkal. Különös gondot fordítunk tevékenységünk minőségére, amit MS EN ISO 9001:2009 minősítésünk is tükröz. Egyben garantáljuk az igényes kivitelű, valóban mérnöki pontosságú tervdokumentációk készítését. További célunk, hogy ügyfeleink számára magas színvonalú és megbízható megoldásokat nyújtsunk. Munkánk minőségének legfontosabb mutatója vevőink véleménye, amelyet a folyamatos megbízások igazolnak. Cégünk teljes körű vállalati felelősség-biztosítással rendelkezik. A Társaság az elmúlt 22 évben elsősorban a Partnereink részben felsorolt cégek megbízásából teljesített nagyobb volumenű hálózatfejlesztési munkákat.

Kapcsolódó információk

Tanusítványok

Cégünk az alábbi minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkezik (a névre kattintva megnézheti a tanúsítványt)

EN ISO 9001:2015
EN ISO 14001:2015
MSZ ISO 45001:2018

Mérnöki Kamarai tagság

Mérnökeink mérnöki kamarai tagsággal rendelkeznek